10 Şubat 2013 Pazar

MERHABA

Arkadaslar uzun bir süredir bloglarınızı sessizce izliyorum kendim üretecek ve yayın yapacak zamn bulamıyorum Aslında kafam çok karışık.. Bu blog da sizin kadr iyi dostlar kaznmama rağmen çok karaktersiz insanlarla da karşılaşltım. Sinek gibi miğde bulandıran insanlar.. Bu yüzden blogumu kapatablirm. Bu dünyada bnm için en önmeli olan ağızdan çıkan bir sözü mutlaka yerine gtrmektir. Hepnize son kez merhaba demk istedim. Her sey için teşekkürler Canlarımm ......

4 yorum:

  1. Aaaaa...

    Böyle olurmu hiç İlaydacım bence hata edersin canım . asıl devam edip onların kazanmasına izin vermemen lazım bizde seni çok seviyoruz sen o karektersizlere kulak asma doğru bildiğin yolda yürü ve sevdiğin , yapmaktan hoşlandığın , seni mutlu eden bloğunu terk etme başkaları için değil kendin için yaşa olurmu canım.

    Kucak dolusu sevgiler benden sana, hoşça kal...

    YanıtlaSil
  2. Canım güzel yorumun için çok ama çok tesekkür ederm , galiba bende bu arada kalmaya karar verdim öpüyorum kocaman sevgiler... =)

    YanıtlaSil
  3. boşver sen onları canım benim heryerde karşına çıakr böyleleri ama onları sindirmek lazım ben kendi adıma çok beğeniyorum blogunu ayrılırsan üzülürüm
    gerçi sen de devam etme kararı almışsın sevindim çok
    tekrarda bekliyorum paylaşımlarını:)
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. dilekçim güzel yorumun için çok teşekkür ederm hepinizi çok seviyorum vakit buldukça bloglarınızı geziyorum ama üniverste hayatı baya yoğun geçiyor derslerde paylaşım yapmaya pek fırsat bulayorum yaz tatilinde daha verimli çalışacağım inş öpüyorum kocamn sevgilerrr ;)

    YanıtlaSil

Eee yorum yapmadan olmaz ama demi sizn o güzel sözcüklerinz beni çok çok çok motive ediyor... Şimdiden teşekkürler Canlarım =)