21 Aralık 2011 Çarşamba

KAR TANELERİM

       Herpinize merhaba... Bugünlerde Eskişehir de hava cok güzel. Biz bile şaşırıyoruz. Aralığın sonu ve Eskişehirde hala kış belirtisi yok. Valla ben halimden memnunum şahsen kışı, soğuğu, yağmuru,çamuru pek sevmem.Ama kara bayılıyorum (soğukluğuna değil sadece görünüşüne =) ) Eee durum bu olunca içimdeki kar özlemiyle bende evime kar yağdırdım =) Umarım beğenirsiniz ...
      Daha fazla konuşmıyım gevezeliğim tuttu yine =) En iyisi bol bol fotoğraf cektim onlara geçelimm...


        Kitabımda çıkmış arkada bitirince sizle paylaşacağım, çok güzel bir aşk ve macera romanı =)


        5 farklı kar tanesi çalıştım ilk origami deneyimlerimm =)










     Bu kadaaaarrrr inşallah sıkmamışımdır sizleri bu kadar çok fotoğrafla öpüyorum hepinizi... Sevgilerimle...

7 yorum:

  1. Sıkılırmıyım hiç, zevkle baktım ve takdir ettim becerini maharetini, emeğine sağlık ablacım, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık çok güzel olmuşlar nasıl kestiğinide gösterseydin bizde yılbaşında heryere kesip assaydık nolurduu:))

    YanıtlaSil
  3. tesekkürler ablam cok sevndim beğenmene =) sevgili haskumaş o kadr amatörce yaptım ki güzl olurmu olmaz mı becerebilirmiyim bilmiyordum o yüzden kesim aşamalarını resimlemedim ama buradan bulabilirsiniz kesim aşmalarını bu arada cok teşekkür ederm =)
    http://rusensdiary.blogspot.com/2011/12/how-to-make-paper-snowflakes-2-kagttan.html

    YanıtlaSil
  4. CANIM HARİKA GÖRÜNÜYORLAR. BEN KAR TANELERİNİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM. YAPIM AŞAMALARINI PAYLAŞIRSAN BEN DE YAPMAK İSTİYORUM. AYRICA BU KAR TANELERİYLE BİR PROJEM VAR HAYATA GEÇECEK YAPIMINI PAYLAŞIRSAN SENDEN DE BİRŞEYLER OLUR. AYRICA BENİM BLOĞUMDA BİR ŞABLON VAR YAPMAK İÇİN İNDİR ÇIKTI AL İŞİNİ ÇOK KOLAYLAŞTIRACAK BİŞİ. ÖPTÜM BYE.

    YanıtlaSil
  5. canım bnm çok tesekkür ederm projeni çok merak ettm şimdi bnde bayılıyorum kar tanelerine şablonada bakıcam hemen saol bnde öpüyorum şimdi netten yzpım aşamalarını toplamaya çalııcam umarım açıklayıcı olur bugün paylşırım..=)

    YanıtlaSil
  6. aa çok hoş olmuşlar, valla güzel yapmışsın ellerine saglık :)

    YanıtlaSil

Eee yorum yapmadan olmaz ama demi sizn o güzel sözcüklerinz beni çok çok çok motive ediyor... Şimdiden teşekkürler Canlarım =)