16 Aralık 2011 Cuma

KUMAŞ BOYAMA FIRFIRLI YASTIĞIM

       Arkadaşlar sizlerle bi süre önce boyadığım ama fırfırını fermuarını anca alıp dikip tamamlayabildiğim yastığımı paylaşmak istiyorum...
       Bi kaç tane fotoğrafını cektim umarım net olmuştur ve umarm beğenirsiniz =)

        Önce uzaktan cektim.. Tabi bunun yeri salon ve koltuğun üstü değil yatağımın üzerine koyucam ama burda cekmeyi uygun gördüm..
            Pudra rengi bir kumaşın üzerine farklı renkler kullanarak bu gelin ve damadı çizip boyadımm.. Bence cok şekerler =) Sonrada 2 adet kırmızı keçeden kalp kesip köşelere yapıştırdım.. Dikerken de kenarına gül kurusu bir tülden yapılmış fırfır diktik anneciğimle (ben dikişten hiç anlamıyorum) =) ...


         Bu da boyanmış kısımın yakından görünümü =)
         Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. ÇOK SEVİMLİ... ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Çok cici bir yastık. Harika olmuş

    YanıtlaSil
  3. Çok begendim, çok güzel olmuş :) ellerine saglık..

    Bu boyalar yıkanınca akmıyo dimi? bide markasını verirsen çok sevinirim..

    YanıtlaSil
  4. tesekkürler tatlım =) hayır yıkanınca akmıyor ama boya kuruduktan sonra tersinden ütülemek gerekiyor markasını unuttum canım ama hatırlarsam mutlaka yazarım sana..

    YanıtlaSil
  5. çok sevimli olmuş yengeç burcu olduğunu söylemişsin kızımda yengeç çok evcimen ve anneci olurlar şanslıyız sevgiler

    YanıtlaSil
  6. tesekkür ederm gönül hanım.. evet yengeç burcuyum ama malesef evcimen değilm hemde hiç bu yüzden özelliklerini taşımıyorum burcumun çok duygusalda değilmdir yükselenm aslan daha çok onun özelliklerini taşıyorum =)

    YanıtlaSil

Eee yorum yapmadan olmaz ama demi sizn o güzel sözcüklerinz beni çok çok çok motive ediyor... Şimdiden teşekkürler Canlarım =)