28 Ocak 2012 Cumartesi

BU DA BENDEN OLSUN =)


        Sevgili Mahmur Prensesin başlattığı etkinlikten henüz bugün haberim oldu önce üzldüm geç mi kaldım diye ama sonra sıvadım kolları ve 1 gün içinde bu etamin işini hazırladım Sevgi Perdemiz için ...=) 
        Vee sizin beğenilerinize sunmak istedim. Pazartesi günü yola çıkıyor.. Böyle bir etkinliğe dahil olabileceğim için seviniyor ve öncü olan blog arkadaşımı yürekten kutluyorum. Maneviyat her zamn önemlidir...
        Umarım beğenirsinizzz.... =)
 

12 yorum:

  1. Çok şeker bence.Devamı olacak mı bu şekilde mi tamamlayacaksın ilaydacım.Etamini çok seviyorum.Yapmakta istiyorum vakit bulursam:)Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. canım örneğini netten çıkardım bu kadardi yani yüzleri siluet halinde vermişler, bu bitmiş hali..bence etamin çok basit ve eğlenceli ilerki günlerde bir tane daha yayınlayacağım:) tesekkürler tatlım

    YanıtlaSil
  3. ilaydacim,canim
    cok hos olmus,ilk daha uzaktan cektigin daha bir nostaljik gozukuyor
    sanki kanavice bilmiyorum demismiydin?
    tam senin tarzin,genc isi olmus
    kocaman kocaman opuyorum

    YanıtlaSil
  4. Bu genç yaşında gösterdiğin duyarlılık için yüreğine sağlık İlaydacım.
    Etamin işin çokk cici olmuş,eline emeğine sağlık.
    Ben de pazartesi yolluycam,demek ki ayni anda yola çıkıcak işlerimiz:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Cihan ablacım evet etamin uzaktan daha net görünüyor hem haklısınız cok teşekkür ediyorum bnde sizi öpüyorum kocaman =)
    Seval ablam öncelikle çok tesekkürler bn herkesin böyle şeylere duyarlılık göstermesi gerktiğini düşünüyorum.Aynı anda yola çıkmasına da cok sevndim mahmur prenses 2 defa sevnmiş olucak:)Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok begendim çok güzel olmuş İlaydam ellerine saglık. Ben etamini hala ögrenemedim, valla üzülüyorum :(

    Birde böyle bir projede yer alman çok anlamlı kutluyorum..

    YanıtlaSil
  7. aslım öncelikle çok teşekkürler . Bence hemn öğrenebilrsin gerckten çok zevkli hemde kolay senin gibi becerkli bir kız hemn öğrnr merak etme :)

    YanıtlaSil
  8. Senin projende çok güzel olmuş canım.
    Ellerine sağlık.
    Kumanda panelimde göremediğim arkadaşlardan olduğun için arada seni atlıyorum, kusura bakma canım.
    Yukardaki kutunuda çok sevdim ama her gün oje sürmeye üşenmiyormusun diye sormadan da edemiycem.Zira ben çok üşeniyorumda:)

    YanıtlaSil
  9. emel ablacım yorumunu yeni gördüm ö.d yorumların bnm için çok değerli tesekkür ederm.Ojeye gelince valla hiç üşenmiyorum abla ya bnm için büyük bi zevk =)

    YanıtlaSil
  10. Bir kanevice tutkunu olarak coook begendim. Ellerine, emegine saglik. eger bu isi sevdiysen blogumdaki desenlerden arzu ettiklerini gonderebilirim :)
    Sevgiler,
    www.biraz-biraz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. İlaydacım kargon bana ulaştı çok güzel bi çalışma. Biraz uzaktan bakınca anlaşılıyor yakın bakıp baya bi düşündüm burda ne var diye :)) çok tesekkür ediyorum ellerin dert görmesin. Sevalce lezzetlerin ki ni de dört gözle bekliyorum. Sevgimiz hep daim olsun dostluğumuz artsın, sevgi perdemiz koskocaman olsun

    YanıtlaSil
  12. Semra hanım daha yeni başladım etamine bu 2. çalışmam ama çok sevdim bn bu işi siteze uğradım istediğm modeller olursa şablonlarını istiycm sizden güzel yorumunz için çok teşekkürler:)
    Mahmur prenses-Canım eğenmene çok sevindim birz zor anlaşılıyor yakından :)Tek dileğim bu zaten sevgimz hep daim olsun, perdemiz büyüsün, dostluklarmz artsın,bu proje tüm türkiyede sonra da dünyada bir Sevgi Akımına öncülük etsin ...

    YanıtlaSil

Eee yorum yapmadan olmaz ama demi sizn o güzel sözcüklerinz beni çok çok çok motive ediyor... Şimdiden teşekkürler Canlarım =)