24 Şubat 2012 Cuma

! Ahududulu Miskin Kek'in Alışverişleri ✿⊰⊹⊱✿⊰⊹⊱✿⊰⊹⊱✿⊰⊹⊱✿: HEDİYE ÇEKİLİŞİM !!!

! Ahududulu Miskin Kek'in Alışverişleri ✿⊰⊹⊱✿⊰⊹⊱✿⊰⊹⊱✿⊰⊹⊱✿: HEDİYE ÇEKİLİŞİM !!!: Merhaba! Blog tutmaya başlayalı 1 sene olmuş! İlk yazımı yazmaya başladığımda, ne blog tutmayı bu kadar seveceğimi düşünmüştüm ne de bu kad...

1 yorum:

  1. Merhabalar Öncelikle Çalışmalarınızı inceledik gerçekten çok güzel emeğinize ve elinize sağlık. Biz Türkiyede kadın platformunu oluşturmak için kendini adamış 3 bayan 2 erkek arkadaşız amacımız türkiyede bilgi kütüphanesi düzeyine gelebilecek bir web sitesi ve forum ilerleyen zamanlarda bunu türkiyede tanıtmak bu yolda ilerlerken sizleri de aramızda görmek istedik ve sizi özel kadınlar forumuna davet ediyoruz. Değerli paylaşımlarınızı forum üzerinden bizlerlede paylaşırsanız gerçekten çok seviniriz ve bizi onurlandırırsınız foruma erişmek için. www.ozelkadinlar.com/forum Web Sitesi: www.ozelkadinlar.com Umarız bu yolda sizlerde bizimle eşlik edersiniz saygılar sevgiler.

    YanıtlaSil

Eee yorum yapmadan olmaz ama demi sizn o güzel sözcüklerinz beni çok çok çok motive ediyor... Şimdiden teşekkürler Canlarım =)