21 Şubat 2012 Salı

BENİM EVİME BAHAR GELDİ =)

     Canlarım bugünkü postum bol fotoğraflı,bol renkli bir post çünkü  keçeden rengarenk bir ev yaptım :) Ve kapı süsü haline getrdim...
     Evim cıvıl cıvıl; kuş,kelebek,rengarenk çiçekler, uğur böceği, yemyeşil çimenler hepsi var....:) En iyisi fazla konuşmayıp resimlere geçmek... Umarım beğenirsinz bu karlı kış günlerinde içinizi ısıtır :)













     Her ayrıntısıyla tek tek uğraştım..İnanın keçyle birşeyler yapmayı öle çok seviyorum ki anlatamam, çok zevkli =)
     Bu arada Sevgili Mihri Perinin çeklşnden kazandığım hediyelerimi bugün aldım çoook güzeller onlarla ilgili bir post da hazırlayacğım yarın... Demiştim hediyler kadr paketleri ve üzerndeki süsler de bnm için çok değerlidir mutlaka saklarım yada değerlendirirm böylece bana uğur getrdiğine inanırım..işte kuşun altındaki saplar Mihri Perinin hazırladığı güzel paketin üzerndeydi ve bugün hemn bahar evimde yerini buldu :)
     Çok mu uzattım acaba?:)
     Ben gidiyorum şimdi ama akşam geleceğim,,sevgiyle kalın Canlarım öpüyorum hepinizi.............





17 yorum:

  1. ilayda çok güzel seyler yapıyorsun. Harikasın canım zevkle izliyorum seni

    YanıtlaSil
  2. canım benim yaa :)) ne kadar şirin bir ev olmuş bu böyle! tebrik ederim güzelim, çok güzel yapmışsın ellerine sağlık!
    hediyelerimin sonunda sana ulaşmasına çok sevdinim, iyi günlerde kullan canım. Paketin üzerindeki süslemeyi kullanman hem süper bir fikir, hem de beni çok duygulandırdın.
    Harikasın MahmurPrenses'in de dediği gibi :))
    çok öptüm tatlım...

    YanıtlaSil
  3. İnanmıyorum, nasıl güzel olmuş İlaydam. Çok begendim, üzerindeki her ayrıntısı ayrı güzel olmuş. Ellerine saglık canım benim :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş ellerine sağlık renkler çok güzel gerçekten bahar gibi

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık..Bende yeni blog sahibi oldum acemiyim henüz :) sizide benim bloguma beklerim..Kolay gelsin..Mutluluklarla dolu nice hobiler dilerim..
    mutludesign.blogspot.com 'dan sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Kızlar öle güzl yorumlar yapıyorsunuz ki şımarıyorum bakın ona göre :))
    Mahmur prenses çok teşekkür ederm cnm bnm bnde senin fotoğraflarını zevkle takp ediyorum =)
    Mihricim bnde paketimi alınca çok çok mutlu oldum öle güzeller ki canım bnm çok tesekkür ederm güzl yorumun için valla kuşumun nazr boncuğuda eksk olmadı sayende çok yakıştı, bnde seni öpüyorum kocamn tatlım...=)
    Aslım tesekkürler canım ayrıca yorumlarınla hep yanımda olduğun içnde çok teşekkürler öpüyorum seni =)
    Gönül hanım gercktn bahr gibi oldu çünkü bn kışı hiç sevmiyorum ve artık soğuktan çok sıkıldım hep yaz gelsn istiyorum böle bir çalışma çıktı işte, teşekkür ederm =)
    Mtludesign hoşgeldnz bloğuma güzl yorumunz için teşekkürler hemn geliyorum sizi zyarete..:)

    YanıtlaSil
  7. ilaydacım ben geldim
    :)
    sen benim pamuk prensesimsin
    bayılıyorum annem sana
    maşallah diyorum
    :)
    paylaşım çok güzel
    :)
    muhabbetle kal gönül dostum
    çünki dostluğun yaşı olmaz

    YanıtlaSil
  8. Ah canım ne kadar güzel bir yorum bu=) pamuk prensesinz olmaktnda ayca bir mutlu oldum :)Çok çok tesekkür ederm bni çok mutlu ettnz bncede dostluğn yaşı olmaz ve b sizn gibi bir dostum olmasından dolayı çok mutluyum, öpüyorum kocamn,sevgiler..... =)

    YanıtlaSil
  9. İlaydacım ne kadar güzel ne kadar şirin bir çalışma olmuş ellerine sağlık bayıldım...

    YanıtlaSil
  10. Meralcim tesekkürler canım =) Ya sizlere birşey sorucam bn blogları izlemeye alıyorum sonra blog listeme ekle diyorum ama eklnmiyor nedenini bileninz varmı izlemye aldığım çoğu blogu listemde göremediğim için takp edemiyorum =(

    YanıtlaSil
  11. Çok çok sevimli olmuş bütün detaylarıyla, ellerine sağlık, amaaaa.... neden "Welcome" :((

    Blog 300 den sonrasını eklemene izin vermiyor, eğer eklemeyi, ekleyeceğin blogdaki izleyicilerin üzerindeki "Bu siteye katılın"dan yaparsan, google readerdan izleyebilirsin, listene de googledan içe aktarma seçeneğinden ekleyebilirsin......

    YanıtlaSil
  12. Elifcim çok tesekkür ederm canım :)
    Banu ablam hoşgeldin çok mutlu oldum yorum yaptığını görünce..=)Ablacım bn yabancı dil öğrencisiyim bi alışkanlık olmuş diyebilrm hiç aklıma türkçesini yazmak gelmedi hatta ''Willkommen'' bile yazmak gelmişti aklıma sonra kmse anlamaz diye klasik welcome olsun dedim :)Bu arada çok teşekkürler ablacım denicem hemen aslında listemde sadece 84 kişi vam ama :(

    YanıtlaSil
  13. bu ne guzellik.......
    ilaydacim ,hem okul hemde bunlar
    kocaman bir aferim sana
    bende sorunlar yasiyorum blogumla ilgili:))))))))))
    halledersin insallah
    opuyorum

    YanıtlaSil
  14. Cihan ablacım çok tesekkür ederm güzl yorumun için =) Blog sorunu içnde yardım edicek birilerini arıyorum,ahh ah başmz dertte bu bloglarla durmadan sorun çıkartıyorlar :)) Öpüyorum ablam, sevglerrr...

    YanıtlaSil

Eee yorum yapmadan olmaz ama demi sizn o güzel sözcüklerinz beni çok çok çok motive ediyor... Şimdiden teşekkürler Canlarım =)