24 Mart 2012 Cumartesi

MAVİ UMUTTAN ÇEKİLİŞ =)


  Arkadaşımızn ilk çekilşymiş ve harika hedyeler veriyor =)
http://maviumut88.blogspot.com/2012/03/ilk-cekilisim.html

10 yorum:

  1. İlaydacım nerelerdesin, iyi misin?

    YanıtlaSil
  2. PAMUK PRENSESİM BEN GELDİM SENİ MERAK ETTİM CANIM HASTA DEĞİLSİN DEMİ YADA İMTİHANLAR VAR BU GÜNLERDE CANIM İYİYİM DE YETER
    :))

    YanıtlaSil
  3. Canlarım bnm sizleri çok çok çok özledim :) Nobleesm iyim tatlım =)Ayşe ablacım merak etme hasta falan değilm ama oldukça yoğunum haftya sınvlarım başlıyor birde spora gidiyrum hiç vaktm olmuyor ama hep aklımdasınz öpüyorum hepinizi kocamaaaann =)

    YanıtlaSil
  4. İlaydam nasılsın? sorun yok dimi?

    YanıtlaSil
  5. Aslım iyiym tatlım bnm bi sorun yok sadece çok yorgunum tesekkürler ilgin için canm =)

    YanıtlaSil
  6. cnm bana yorum yazmışsın.N desen haklısın valla.O dertten ben de muzdaribim.Göndermeyeceksen,paran vs yoksa hiç katılma...bari gerçek katılanlar arasında olsun..oyy cnm ben yollayayım sana..Hiç yoktan telafi olmuş olur..n dersn? adres gönder yolluym ben..

    YanıtlaSil
  7. Ayy canım bnm ya olurmu öyle şey hiç, o kadar özendm hediyesne kartına kadar hazrlayıp gnderdim bari senin gibi hakeden bir arkadaşa yollardım .. Sana katılıyorum inan çok sinirliym yani kadın bi bardağı göndermemk için kayıplara karıştı resmen yaa bu kadrda olmaz artık ...

    YanıtlaSil
  8. Cnım bnm iyiym sınavlrım var çok yoğunum, yoruluyorum onun harcnde pek bir şey yok..Çok mutlu oldum bni merak ettiğn için sevgiler Aslımmm öpüyorum kocaman =)

    YanıtlaSil
  9. Sohbet Hattı arkadaş edine bileceyiniz güzel bir ortam sizde yalnızlıktan sıyrılmak istiyorsanız bize katılın

    YanıtlaSil

Eee yorum yapmadan olmaz ama demi sizn o güzel sözcüklerinz beni çok çok çok motive ediyor... Şimdiden teşekkürler Canlarım =)