10 Mart 2012 Cumartesi

YARDIM İSTİYORUM =)

    Canlarım artık ürünlerimi satmaya başlayacağım.. Ama karar veremiyorum sizce hangi site üzerinden satış yapmalıyım ETSY,PASAJ,EMEKSENSİN?
    Yardımcı olur ve fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim :)

4 yorum:

  1. Hayırlı olsun canım. Ben de uzun süre cesaret edemedim ama daha sonra blog arkadaşlarımın da satışa koymalısın demesi üzerine emeksensin ve pasaj sitelerine koydum... ama çok kısa süre önce pasaj aracı kurum olmaktan çıktığını açıkladı... yani alıcı seninle mesaj yoluyla irtibata geçiyor ve banka hesabını falan veriyorsun...
    ben emeksensinden satış yaptım az da olsa:)
    ama etsy de bence çok iyi ama henüz çözemedim onun sistemini, o yüzden oraya koymadım... sen çözersen ben senden yardım isterim artık:))))

    YanıtlaSil
  2. İlaydam inan hiç fikrim yok, Okuyanım daha iyi biliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilaydacim,hadi kolay gelsin :)))))
      bayiliyorum sana

      Sil
  3. Okuyanım evet canım ya pasaj çokta güvenli bir yol gibi gelmedi bana ETSY de ise belli bir miktar para ödüyormuşsun sanırım kullanablmk için..emeksensine üye oldum ama dün akşam bir ürün koyablmek için 1 saat uğraştım yinede olmadı resimi yüklemiyo :(( Saol ilgin için tatlım...
    Aslım tesekkürler canım bnm yinede :)
    Cihan ablacım asıl bn sana bayılıyorum :))Tesekkürler..

    YanıtlaSil

Eee yorum yapmadan olmaz ama demi sizn o güzel sözcüklerinz beni çok çok çok motive ediyor... Şimdiden teşekkürler Canlarım =)